1 DECEMBRIE – Ziua Națională a României

author
1 minute, 20 seconds Read

🇹🇩 𝗟𝗮 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝗶 𝗮𝗻𝗶, 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮! 🇹🇩

🇹🇩 𝗟𝗮 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝗶 𝗮𝗻𝗶, 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶! 🇹🇩

↗️ Sărbătorim astăzi Ziua Națională a României, ziua noastră a tuturor celor care simțim, gândim, trăim românește, indiferent de locul în care ne aflăm.

👉 În urmă cu 104 ani, la 1 Decembrie 1918, bravii noștri înaintași au reușit să înfăptuiască România Mare. Vremurile potrivnice nu le-au stat în cale celor uniți în cuget și în simțiri, celor care aveau o năzuință comună, de a înfăptui visul de secole al tuturor românilor.

💙💛❤️ Ziua Națională a României este ziua în care spiritul națiunii române ne poartă cu mândrie prin galeriile istoriei și ne aduce mai aproape de cei care au înfăptuit România modernă. Este ziua în care istoria neamului românesc îmbracă veșmântul sărbătorii și al aprecierii celor care au luptat pentru identitatea noastră națională, ziua în care trebuie să ne gândim cu respect la trecut și să privim cu încredere spre viitor.

↗️ A fi un bun român înseamnă să îți iubești țara, să îți iubești aproapele, să îți respecți înaintașii, tradițiile și semenii. Iar acest lucru, mai mult poate decât oricând, are în aceste vremuri o profundă însemnătate.

▶️ La ceas de mare sărbătoare, să ne aducem aminte de momentele de glorie ale înaintașilor noștri, iar noi, urmându-le exemplul, să fim uniți și puternici asemeni tuturor celor care au scris glorioasa carte de istorie a identității noastre naționale.

🇷🇴La mulți ani, târguocneni!🇷🇴

🇹🇩 𝗟𝗮 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝗶 𝗮𝗻𝗶, 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮! 🇹🇩

🇹🇩 𝗟𝗮 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝗶 𝗮𝗻𝗶, 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶! 🇹🇩

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image