Ionut Iftimoaie s-a intalnit cu minorii Centrului Educativ Targu – Ocna

author
1 minute, 40 seconds Read

Unul dintre proiectele naționale desfășurate în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor este cel intitulat „de vorbă cu personalități locale”.

Scopul acestor activități este de a întării demersurile  de reintegrare socială, de a dezvolta motivația persoanelor internate și a încuraja schimbarea comportamentală prin intermediul experiențelor de viață, succesului și drumul spre succes parcurs de personalitățile colaboratoare.

La data de 03.11.2022, în cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna, toți minorii și tinerii custodiați au participat la o activitate ce a avut ca element central metode de gestionare a agresivității, dezvoltarea autocontrolului, factori ce influențează mai mult sau mai puțin evoluția noastră și consecințele suportate, toate acestea fiind sprijinite prin prezența și implicarea marelui sportiv și om, Ionuț IFTIMOAIE.

          Vizita domnului Ionuț IFTIMOAIE, deși o surpriză pentru cei prezenți, a fost îndelung aplaudată și apreciată, minorii și tinerii ascultând cu mare interes nu doar aspecte legate de trăirea succesului, ci și dificultățile, provocările de care acesta a avut parte până la momentul la care pasiunea și-a atins apogeul.

          Printre mesajele transmise celor prezenți de către domnul Ionuț IFTIMOAIE, neacceptarea stării de a fi victimă, de dezvoltare a încrederii în propria persoană, de a investi în dezvoltarea propriilor resurse, de a diferenția între persoanele cu influență pozitivă și negativă asupra vieții noastre, între decizii corecte și decizii ale căror consecințe pot duce chiar la pierderea libertății.

          Feedback-ul din partea tinerilor a fost unul pozitiv, motiv pentru care, conducerea Centrului Educativ Târgu Ocna mulțumește vizitatorilor, Ionuț IFTIMOAIE, Nicu MOCANU și nu în ultimul rând domnului agent șef principal de poliție penitenciară (în rezervă) Cosmin TĂBĂCARU, pentru implicarea în realizarea acestui proiect și disponibilitatea manifestată.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image