Proiectul celor 8 străzi: EliseiUrsac, Cireșoaia, Horia, MihailKogălniceanu, Cărbunaru, Zimbrului, Țărăncuța, Prundului intra in linie dreapta

author
1 minute, 2 seconds Read

✅️Luni la prima oră, prezent în București la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației!

#Continuăm programul de modernizare a străzilor din oraşul nostru, încă una dintre promisiunile făcute locuitorilor din cartierele a căror străzi au fost afectate de inundații şi pe care o onorăm, aşa cum veţi vedea că le vom onora pe toate.

👉Astăzi pe Ordinea de zi a Comisiei tehnice interministerială CTE -MDLPA a fost supusă spre analiză documentația privind: #Proiectul_Refacerea_și_Reabilitarea_drumurilor_pentru_eliminarea_efectelor_inundațiilor în #orașul_Târgu_Ocna, județul Bacău, investiție derulată prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.”, pe care am susținut-o împreună cu proiectantul desemnat.

#AVIZUL_FAVORABIL de astăzi, obținut prin #votul_în_unanimitate al specialiștilor, va conduce la o noua etapă pentru modernizarea tronsoanelor celor 8 străzi: #EliseiUrsac, #Cireșoaia, #Horia, #MihailKogălniceanu, #Cărbunaru, #Zimbrului, #Țărăncuța, #Prundului.

Pentru mine, ca primar, problemele comunităţii vor prima, ca şi până acum, în faţa patimilor şi orgoliilor de ordin politic ale unora.

#Ne_ținem_de_cuvânt!

Comunicat : Cristian Aurelian Ciubotaru – Primarul Orasului Targu Ocna

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image