Inspectoratul de Jandarmi recrutează candidați pentru instituțiile de învățământ postliceal

author
1 minute, 57 seconds Read

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean” Stefan cel Mare ” Bacău va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române.

Pentru cei interesați de o carieră în Jandarmeria Română, în perioada octombrie – decembrie 2022 se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 700 de locuri disponibile în cele două instituții de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 3 locuri pentru alte minorități);

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 3 locuri pentru alte minorități).

Înscrierea candidaţilor se va face în perioada 24 octombrie – 04 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Cererile-tip de înscriere se completează în mod olograf, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriabacau.ro
Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Candidații trebuie să dețină sau să obțină până la absolvire permis de conducere categoria „B”.

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet se va face la sediul unităţii din municipiul Bacău, str. Constantin Mușat, nr. 4, jud. Bacău – până la data de 17 noiembrie 2022.

Informațiile necesare privind condițiile legale și criteriile specifice, documentele necesare, evaluarea psihologică/medicală, tematica și bibliografia, susținerea probelor de admitere, contestațiile și afișarea rezultatelor finale sunt postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabacau.ro, secțiunea ,,Carieră” / ADMITERE ,,ANUNȚ privind activitatea de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române ” .

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, www.scoaladragasani.ro;

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, www.jandarmeriafalticeni.ro.
Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de telefon 0234/543131(interior 24537).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image