Primarul Cristian-Aurelian Ciubotaru a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației orășenești PSD Tg. Ocna.

author
1 minute, 32 seconds Read

Astăzi la Târgu Ocna au avut loc alegeri în Filiala orășenească a Partidului Social Democrat.

Domnul Cristian-Aurelian Ciubotaru, primarul orașului, a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației orășenești PSD Tg. Ocna, vot validat prin prezenta a peste 100 de membrii PSD Targu Ocna, alaturi de cateva zeci de simpatizanti ai social democratiei targuocnene.

 La Conferința Orășenească a PSD Tg. Ocna au participat: Dragos Benea- europarlamentar, Ionel Floroiu- deputat, Cristina Breahnă-Pravăț – senator, Lucian Bogdanel- prefect, Valentin Ivancea -președinte CJ, Gelu Panfil- vicepreședinte CJ, Anca Egarmin- inspector general IȘJ, Vasile Budacă- consilier județean.

Primarul orașului Tg. Ocna- Cristian-Aurelian Ciubotaru a prezentat astăzi principalele proiecte investiționale care se derulează în comunitatea pe care o conduce.

🏤 Aproximativ 20 milioane lei, obținuți prin POR, transformă Școala nr.1 într-o unitate de învățământ model, cu săli de clasă echipate modern. Remarcabilă este sala de sport, proiect care oferă elevilor condiții de top pentru practicarea mișcării fizice. Pe o structură de excepție, construcția impresionează atât prin concept, dar mai ales prin utilitatea pentru desfășurarea orelor de educație fizică și a diverselor evenimente sportive care se pot organiza de acum în oraș.

🚴 Prin finanțările obținute, se va reface infrastructura în stațiune, se vor construi piste de biciclete și se va moderniza sistemul de iluminat public.

📈 Evident, toate aceste investiții vor fi puse în valoare și prin asigurarea unor căi rutiere care să facă tranzitul turiștilor spre Tg. Ocna cât mai facil. Aceste lucruri se vor realiza prin finanțarea de către Consiliul Județean a lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere din zonă.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image