❜❜SUPER COMEDIA CARE PE CARE?❜❜, un spectacol de zile mari, pe scena Centrului Cultural ,,Ion Talianu”

author
1 minute, 43 seconds Read

🎭❜❜SUPER COMEDIA CARE PE CARE?❜❜, un spectacol de zile mari, pe scena Centrului Cultural ,,Ion Talianu”

📌Adaptare dupa who is who de Keith Waterhouse si Willis Hall

📌 Ce obții dacă pui laolaltă un barbat care își înșeală soția dar, ca să scape neprins, spune întotdeauna adevărul – mă rog, partea de adevar care îi convine lui, cu un barbat care își înșeală soția dar, ca să scape neprins inventează cele mai trăznite minciuni, cu soția înșelată și bineînțeles cu amanta?

📌 Obții ingredientele perfecte pentru o comedie în care te vor încânta răsturnarile de situație, întâmplările neprevăzute și abilitatea personajelor de a ocoli adevărul.

📌 Într-un hotel de pe riviera engleză, din Brighton, domnul Bernard White – Alecsandru Dunaev, a pregătit un week-end « special » cu amanta sa, Helen Brown – Mara Oprea. În lobby-ul hotelului dă însă peste domnul Timothy Black – Daniel Nuță, aflat și el în hotel pentru…o escapadă amoroasă cu amanta. Domnul White – a cărui metodă infailibilă de a nu fi prins este aceea de a spune întotdeauna adevărul (trunchiat, dar adevărul) se cunoaște de foarte multă vreme cu domnul Black, a cărui metodă infailibilă de a nu fi prins este aceea de a inventa cele mai ingenioase minciuni. Două metode diferite, fiecare cu plusurile și minusurile ei, care însă vor trebui să treacă testul realității : în hotel apare soția domnului White, Joanna – Oana Moșneagu, care se întalnește pe rând cu soțul, amanta și cu celălalt amant. Totul într-un hotel ca un labirint în care știi pe unde pleci și unde vrei să ajungi, dar întotdeauna nimerești unde nu trebuie.

📌 Martorul întregii situații neprevăzute este Sassy – Anca Sigartău care vede (tot), tace (nu prea), face (mai pe furiș), încurcă (cât se poate) și descurcă întreaga poveste.

Au interpretat actorii:

🎭 Oana Moșneag

🎭 Mara Oprea

🎭 Daniel Nuță

🎭 Alecsandru Dunaev

Participare extraordinara

🎭 Actrița Anca Sigartău

🤝 Mulțumim pentru această seară minunată.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image