Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a dat aviz pozitiv proiectului Refacerea și Reabilitarea drumurilor pentru eliminarea efectelor inundațiilor în orașul Târgu Ocna, investiție derulată prin „C.N.I.”.La Minister a fost prezent in persoana primarul Cristian Aurelian Ciubotaru

author
1 minute, 30 seconds Read

✅️Astăzi am participat împreună cu proiectantul desemnat, SC Geo Myke SRL Iași, la #Ședința_de_lucru_PreCTE ce a fost condusă de Secretarul de Stat al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației , domnul Marin Țole.

📄Pe ordinea de zi a fost supus spre analiză: #Proiectul_Refacerea_și_Reabilitarea_drumurilor_pentru_eliminarea_efectelor_inundațiilor în #orașul_Târgu_Ocna, județul Bacău, investiție derulată prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.”

👍Am susținut necesitatea și oportunitatea finanțării acestui proiect foarte important pentru comunitatea noastră, prin faptul că tronsoanele celor 8 străzi #EliseiUrsac, #Cireșoaia, #Horia, #MihailKogălniceanu, #Cărbunaru, #Zimbrului, #Țărăncuța, #Prundului, ( 2,9 km) din cartiere și din oraș au situații complicate fiind deteriorate permanent datorită ploilor abundente din fiecare an, neexistând șanțuri și rigole pentru apele pluviale în zonele cu declivitate și aluviunile transportate de viitură blochează căile de acces, în consecință proprietățile și locuitorii fiind în permanent pericol. Reabilitarea acestor străzi se încadrează în #prioritatea_mea de primar, iar valorile rezultate din calcule nu pot fi susținute decât prin surse guvernamentale.

#Obiectivul acesta de investiții a fost inclus în #Program prin #Lista_sinteză a subprogramului: „#Lucrări_în_prima_urgență” aprobat prin Ordinul M.D.L.P.A. nr 1187 din 14 iunie 2022, fiind nominalizat la poziția 140.

👉 În urma analizei proiectului comisia tehnică interministerială a dat avizul favorabil iar departamentul juridic a formulat câteva clarificări ce trebuie îndeplinite urgent spre a intra în analiza CTE finală.

✌️#Voi_iniția în acest sens un Proiect de Hotărâre ce îl voi supune dezbaterii Consiliului local în regim de urgență săptămâna viitoare.

#Ne_ținem_de_cuvânt!

Sursa Cristian Aurelian Ciubotaru – Facebook

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image