CRRPD TgOcna – 4 locuințe, construite și dotate la standarde europene date in folosinta in cadrul Proiectului Incluziune sociala prin servicii sociale in comunitate.

author
1 minute, 35 seconds Read

Marți 20 septembrie 2022 , un eveniment important a avut loc la Târgu Ocna!

Proiectul„#Incluziune_socială_prin_servicii_sociale_în_comunitate” , a devenit realitate👍👍👍!

Primarul orașului Târgu Ocna domnul Cristian Aurelian Ciubotaru, la invitația conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, împreună cu domnul președinte al Consiliul Județean Bacău – Valentin Ivancea, echipa de implementare a proiectului, constructor, specialiști reprezentând diverse organisme europene specializate în asistență socială implicate, precum și invitați ai comunității locale, au participat la un eveniment de punere în valoare a unei #noi_investiții, prima de acest gen la nivel național.

🤝Parteneriatele desfășurate de Consiliul Județean Bacău dezvoltă urbea noastră, nu doar în infrastructura rutieră, ci și în servicii sociale.

În urma investiției cu o valoare de 5,7 milioane lei, finanțată prin POR, de către 🇪🇺Uniunea Europeană și cofinanțare substanțială a 🇹🇩Consiliului Judetean Bacău, pe terenul pus la dispoziție de Primăria Orașului Târgu Ocna, în curtea vechiului spital din cartierul Tisești, #4_locuințe_maxim_protejate– destinate celor 24 de beneficiari de servicii sociale și #un_centru_de_zi modern- cu o capacitate de 30 de locuri, și-au început activitatea sub administrarea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău.

👉#Serviciile_centrului_de_zi ( kinetoterapie, terapie ocupațională, consiliere psihologică) pot fi accesate și de locuitorii orașului nostru care au certificat de încadrare în grad de handicap în baza programărilor prealabile. Contribuția localității noastre la acest proiect a constat în lucrările de punere la dispoziție a terenului (întocmire documentații, avize, lucrări de demolare a vechilor construcții, asigurare acces utilități).

Prin această #investiție se oferă #servicii_sociale_moderne beneficiarilor, asigurând și un progres economic local prin cele 29 de locuri de muncă create.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image