ACȚIUNE DE PREVENȚIE ‘’RESPECTAȚI NATURA’’

author
0 minutes, 57 seconds Read

În data de 12.09.2022, Compartimentul Mediu din cadrul Primăriei Orașului Târgu Ocna, împreună cu reprezentanți ai Postului de jandarmi Târgu Ocna, au desfăşurat acțiuni de informare, prevenție și control în vederea respectării prevederilor Regulamentului pentru asigurarea curățeniei și ordinii în orașul Târgu Ocna și a Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – Republicată.

❗️Bunul simț, dar și legislația de mediu în vigoare, ne obligă să păstrăm curăţenia trotuarelor, arterelor de circulaţie, cât şi a parcurilor, locurilor de joacă pentru copii, pieţelor şi a altor locuri publice, să aruncăm deşeurile doar în locurile amenajate în acest scop.

Acțiunile s-au desfăşurat în parcul Trandafirilor, parcul Daniela Caurea, în incintele blocurilor (D-uri, C-uri), Piațeta Regina Maria, și pe strada Carol I.

Totodată, acţiunea a vizat și depistarea, identificarea și sancționarea persoanelor care consumă băuturi alcoolice în spațiul public.

Scopul nostru este să menţinem orașul curat, frumos și atractiv!

#RespectPentruNatură#RespectPentruOameni

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image