PIAȚA AGROALIMENTARĂ în reorganizare!

author
0 minutes, 59 seconds Read

👍 Lucrări de întreținere, vopsire, curățenie și înlocuire a tarabelor pentru vânzarea legumelor și fructelor de către producătorii individuali în piața agroalimentară! Mobilier nou în locul acelor tarabe aflate într-o stare maximă de uzură fizică

👍Ne mobilizam să găsim soluții de înlocuire și a modulelor de expunere legume și fructe de către întreprinderile individuale, asociațiile familiale și societățile comerciale ce desfășoară activitate de comerț în piață.

🔖Locuitorii orașului și turiștii care fac cumpărăturile în acest spațiu vor fi informați prin panotaj corespunzator cine sunt cei care își expun produsele și proveniența mărfii.

Lucrările de reparații pereți, preluarea apelor pluviale, asigurararea spălării legumelor, vor continua fără a obstrucționa activitatea de comerț.

❗️Am dispus măsuri de asigurare permanente a curățeniei, dezinfecției, asigurarea unui aspect plăcut de expunere de către comercianți. Cei care nu vor respecta regulile specifice acestui tip de activitate, vor fi sancționați și încetate contractele de închiriere spațiu.

🤝Susțin producătorii locali și consumul de produse, legume și fructe românești!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image