Manifestări prilejuite de Ziua Eroilor-Înălțarea Domnului

🇹🇩𝗢𝗺𝗮𝗴𝗶𝘂 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻 𝗲𝗿𝗼𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗲𝗮𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶!

🇹🇩Eroii nu mor niciodată. Rămân în sufletele noastre ca o stea călăuzitoare care să ne vorbească despre curaj, iubirea de neam și de patrie.

✅A intrat deja în tradiția noastră, a administrației publice locale, ca, de Înălțare, să îi omagiem pe toți cei care s-au jertfit pe câmpul de luptă. Să le aducem un omagiu celor care și-au dat viața pentru ca noi, cei de astăzi, să avem o țară independentă, care să ofere garanția unei securități personale și naționale.

✅Avem datoria, la rândul nostru, să transmitem din generație în generație aceste valori pentru care ei, eroii noștri, și-au dat viața!

✅Activitățile incluse în programul evenimentului au început la Monumentul Măgura Ocnei, de la cota 520, punct cheie în susținerea defensivei trupelor române din timpul Primului Război Mondial cu o slujbă de binecuvantare oficiată de P.S. Ioachim Băcăuanul, părintele Protopop Ioan Bârgăoanu şi preoţii din sobor , după care a urmat Te-deum-uri și depuneri de coroane la Monumentul Eroilor de Independenței din fața Bisericii Răducanu, Biserica ,,Sfântul Nicolae” din Cimitirul cu tunuri, Monumentul Eroilor din cartierul Poieni și Monumentele de pe muntele Cireșoaia de la Schitul Cuviosul Eftimie cel Mare

🙏Mulțumim tuturor reprezentanților instituțiilor din Targu Ocna prezente la acest moment încărcat de emoție.

“Eroi au fost, eroi sunt încă

Și-or fi în neamul românesc!”

#TarguOcna#ZiuaEroilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CAPTCHA ImageChange Image