2 proiecte foarte importante pentru orașul Târgu Ocna își vor deschide șantierele

Semne bune anul are!
✅2 proiecte foarte importante pentru orașul Târgu Ocna își vor deschide șantierele !
🏢 Reabilitare, modernizare și dotare Gradiniţa Piticot A oras TgOcna, cu un buget general de 3.342.070 lei, din care:
– 3.034.741 lei finanțare bugetul de stat PNDL;
– 307.329 lei finanțare bugetul local al orașului.
În acest sens, consiliul de administrație al instituției din care fac si eu parte, alături de părinții aleși ca și reprezentanți, analizând toate posibilitățile de relocare a activitatii au hotărât mutarea claselor și desfășurarea procesului de învățământ preșcolar în clădirea principala a Școlii nr.1.


🏤 Modernizare și dotare Colegiu Costache Negri oraș TgOcna cu un buget general al investiției de 10.361.308 lei, din care:
– 9.932.518 lei finanțare bugetul de stat PNDL;
– 428.790 lei finanțare bugetul local al orașului.
Și în acest caz, consiliul de administrație al instituției , alături de un numar mare de părinți, au adoptat decizia ca procesul de învățământ să se desfășoare în corpul principal de clădire, în condițiile în care 9 clase vor funcționa după-amiază .
📌 Așadar, înainte de sărbători precum și incepand de ieri, cu toate forțele proprii: conducere unități școlare, profesori, educatori, învățători, personal de întreținere, sprijiniți de personal tehnic din primărie și echipe de muncitori ai SC Util Conseca – societatea din subordinea Consiliului local, au mutat mobilierul, aranjează clasele, amenajează spațiile funcționale, pentru ca începând de luni programul de învățământ să se desfășoare în bune condiții.
📌 După eliberarea totală a corpurilor de clădiri, zilele urmatoare constructorul desemnat, va prelua spatiile pentru a începe lucrările specifice conform clauzelor contractuale!
👏👏👏 Aprecieri tuturor celor implicați!
👍 Respect pentru cadrele didactice, părinții, elevii, instituțiile implicate în aceste investitii, care au înțeles că prin comunicare, înțelegere, analize și calcule, îngăduință pentru tot disconfortul creat, calitatea învățământului și a serviciilor de pregătire a următoarelor generații de copii din orașul Târgu Ocna, va fi una de nivel european!

sursa: Cristian Aurelian Ciubotaru – Administrator Public al orasului Targu Ocna

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on