Stareță noua la Mănăstirea Măgura Ocnei

Înaltpreasfinţitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, a oficiat în Duminica a 9-a după Rusalii, Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Înălţarea Domnului”, din localitatea Măgura Ocnei, alături de un sobor de preoți și mulțime de credincioși. În aceeași zi a instalat pe Maica Filofteia Ciocan ca stareță a obștii monahale de aici.

„Mulțumesc Bunului Dumnezeu care ne-a adunat astăzi aici, în acest colțișor de Rai, pentru a înălța, în comuniune, rugăciuni către El. Mulțumesc în mod deosebit Înatpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim pentru nespusa purtare de grijă și pentru părinteasca dragoste pe care o manifestă și pentru obștea noastră, precum și dumneavoastră tuturor celor care ați ales să participați la acest eveniment. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc părinților mei, care au fost primii mei învățători în cele ale credinței.” – a declarat maica Filofteia Ciocan, noua stareță.

sursa: http://epr.ro/ips-parinte-ioachim-instalat-noua-stareta-la-manastirea-magura-ocnei

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on