„Scoală de vară” în Parohia „Sfântul Ioan” din Târgu Ocna

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Parohia „Sfântul Ioan” din Târgu Ocna, Protopopiatul Onești, organizează și anul acesta, în perioada 13-17 august 2018, un Program social-filantropic numit „Școala de vară”.
Acest program se desfășoară pe parcursul a cinci zile, de luni până vineri, și este adresat copiilor din Parohia „Sfântul Ioan” din orașul Târgu Ocna și nu numai. Îndrumați de preoții coordonatori ai proiectului, pr. paroh Postelnicu Sorin și pr. slujitor Butucaru Silviu, dar și de o echipă de profesori, psihologi, educatori, formatori și alți voluntari, tinerii vor beneficia în mod gratuit de lecții de muzică, înot și tenis de masă, lecții de bune maniere, vor realiza produse handmade etc. Încununat bineînțeles de rugăciune zilnică, acest program al școlii de vară vine ca o alternativă a petrecerii timpului liber de către tineri în fața calculatorului, pe rețele de socializare sau la jocuri video.
Sub îndrumarea preoților acestei parohii se vor desfășura și lecții de cateheză, acestea fiind de un real folos spiritual și moral pentru cei mici. Toți participanții la aceste „cursuri” ale școlii de vară vor primi diplome de participare, iar cei mai sârguincioși dintre ei vor fi recompensați cu premii.
http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on