Primarul orasului Tirgu Ocna, premiat de Asociaţia Oraşelor din România!

diplomadeexcelentaprimarie2016

Primarul oraşului Tirgu Ocna,d-l Ștefan Șilochi, a fost premiat de Asociaţia Oraşelor din România cu Diploma de Excelenţă şi Trofeul pentru „Cel mai activ primar de oraş în mandatul 2012-2016”, în semn de recunoaştere a implicării în afirmarea şi dezvoltarea asociaţiei şi contribuţia deosebită la promovarea unor iniţiative legislative, care au condus la îmbunătăţirea activităţii administraţiilor publice ale oraşelor. Premierea a avut loc în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România, care s-a desfăşurat în perioada 3-5 aprilie 2016, la Bucureşti, asociaţia prezentându-şi bilanţul pe perioada mandatului 2012-2016.

În cadrul Adunării Generale au fost prezentate rezultatele conducerii asociaţiei, precum şi cele ale unor primari care s-au evidenţiat prin implicare şi iniţiative personale sau ale UAT-urilor pe care le-au reprezentat.

Primarul oraşului Tirgu Ocna,d-l Ștefan Șilochi, a fost apreciat pentru participarea directă la activitatea organizaţiei, la adunările generale şi la acţiunile AOR, în perioada 2012-2016. O apreciere deosebită s-a referit la formularea unor puncte de vedere la consultările legislative pentru avizarea proiectelor de acte normative, precum şi faptul că d-l Ștefan Șilochi a participat în cadrul unor delegaţii ale asociaţiei la unele negocieri şi consultări care au avut loc cu diferite ministere pe problemele cu care se confruntă oraşele.

La Adunarea Generală a AOR, au fost prezenti: prim-ministrul Dacian Cioloş, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, precum şi opt miniştrii şi secretari de stat. Ca o noutate, în discursul său, premierul a făcut referire la necesitatea adoptării unui Cod administrativ care să ghideze administraţia publică locală, document, care se află în fază de elaborare.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on