Primaria Tirgu Ocna – DN12B – Comunicat

In data de 11.12.2018 a avut loc la Primaria orasului Tirgu Ocna o sedinta de lucru la care au participat reprezentanti ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, ai Sectiei Drumurilor Nationale Bacau si reprezentanti ai primariei privind efectuarea lucrarilor de pe DN 12B. 
Scopul intalnirii a fost gasirea unei solutii pentru respectarea solicitarii SC DELGAZ GRID de a schimba traseul actual al conductei de gaz.
In urma vizitei in teren si a discutiilor purtate s-a stabilit ca traseul de deviere a conductei se poate face pe un teren proprietate privata.
Pentru a debloca situatia, Primaria orasului Tirgu Ocna si-a asumat raspunderea de a face demersurile necesare obtinerii acordului proprietarului pentru a amplasa conducta.
Dupa obtinerea acordului, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi va definitiva procedurile legale de achizitie, proiectare, obtinerea autorizatiei, executia lucrarilor de mutare a conductei si a celor de consolidare a drumului.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on