Primăria Orașului Târgu Ocna – COMUNICAT

Ținând cont de prevederile legislației în vigoare cu privire la măsurile de reducere a infecțiilor cu noul coronavirus (H.G. 935 din 05.11.2020):PIAȚA AGROALIMENTARĂ din orașul Târgu Ocna fiind un spațiu public deschis VA FUNCȚIONA în program normal începând de luni 09.11.2020.

Producătorii agricoli autohtoni și cei din regiune vor avea prioritate în repartizarea tarabelor pentru desfacerea produselor.

Producătorii agricoli și comercianții care vând legumele specifice de toamnă (varză, ceapă, cartofi etc) direct din autoutilitare, vor comercializa produsele în exteriorul pieței pe platforma-parcare asfaltată pe str. Căpitan Bușilă, respectând distanța de protecție.

Administrația pieței împreună cu personalul de specialitate din cadrul compartimentului de inspecție comercială a primăriei vor lua și aplica toate masurile de protecție, dezinfecție și curățenie a spațiului pieței atât pentru cei care comercializează produsele cât și pentru cetățenii cumpărători.

😷Este obligatorie purtarea măștii de protecție 😷. Cu responsabilitate din partea tuturor vom traversa și această perioadă dificilă.

🇷🇴SĂNĂTATEA ESTE O PRIORITATE! 🇷🇴

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on