Prima intalnire cu bobocii al Clubul de Dezbateri Academice CN „Costache Negri” Tg. Ocna

Miercuri 16.10.2019, Clubul de Dezbateri Academice al CN „Costache Negri” Tg. Ocna a avut prima întâlnire de anul acesta în cadrul căreia au participat 19 boboci entuziaști. Activitatea a inceput printr-un joc de „spargere a gheții”, urmând apoi să cunoașterea personala a tuturor celor prezenti , discutii despre ce nevoi și ce așteptări vor fi de la anul acesta școlar. Dupa trecerea acestor bariere s-a trecut apoi la niște activități mai serioase. Bobocii au învățat astăzi ce este un argument. Aceștia au muncit cu entuziasm, și-au învins emoțiile și au lucrat minunat în echipă, toate acestea cu ajutorul debaterilor mai experimentați.
A fost o întâlnire reușită care a lăsat pe toată lumea cu o impresie bună și cu dorința de a lucra în continuare. De-abia așteptăm urmatoarele întâlniri ca să învățăm și mai multe lucruri noi împreună!

Debate power!

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on