Poveste de de weekend…..Compunerea

tv

O învățătoare le-a cerut elevilor să scrie o compunere despre ce și-ar dori de la Dumnezeu. La sfârșitul zilei, în timp ce corecta lucrările, ea a citit una extrem de sensibilă, la care i-au dat lacrimile. Soțul ei, care tocmai ce intrase in casă, a văzut-o plâgând si a intrebat-o: “Ce s-a întamplat?”
Ea a răspuns: “Citeste asta! Este compunerea unuia dintre elevii mei.”
“Doamne, în seara asta vreau să te rog să faci ceva foarte special. Transformă-mă într-un televizor. Vreau să îi iau locul si să traiesc ca televizorul din casă. Așa aș avea propriul meu loc special și familia mea ar sta în jurul meu zi de zi… așa voi fi luat în serios când vorbesc. Vreau să fiu în centrul atenției și să fiu ascultat fără întreruperi sau întrebări. Vreau să primesc aceeasi grijă specială… televizorul o privește chiar și atunci când nu functionează.
El se bucură de compania tatălui meu când ajunge acasă de la locul de muncă, chiar și atunci când este obosit și nu vorbește cu nimeni. Vreau ca mama să vină la mine când este tristă și supărată… nu vreau să mai fiu ignorat. De asemenea, vreau ca fratele meu să lupte ca fie cu mine și chiar să aibă un loc special unde să stea și să mă asculte.
Vreau să simt că familia lasă totul deoparte și să își petreacă din nou timp cu mine. Doamne, nu îți cer prea multe… vreau doar să iau locul televizorului din casa mea.”
În acel moment, bărbatul a răspuns: “Doamne, săracul copil, ce părinți oribili are….”
Profesoara, printre lacrimi, s-a uitat la el și i-a spus: “Aceasta este lucrarea fiului nostru.”

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on