Montarea echipamentelor electrice de iluminat ornamental in orașul Târgu Ocna

Prioritatea noastră este ca orașul Târgu Ocna să fie un oraș curat, frumos și atractiv.

Lucrările de curățenie și igienizare începute zilele trecute în cartierele orașului , au continuat cu efectuarea tăierilor de toamnă a trandafirilor, a toaletării arborilor și arbuștilor ornamentali de pe str.Costache Negri, Bulevardul Ferdinand I, parcul Trandafirilor, parcul de la Casa de Cultură , parcul din zona Blocurilor C, pietonal str. Carol I, incintele blocurilor etc.

Dar pentru ca tabloul să fie complet, încercăm , în aceste vremuri dominate de prezența virusului Covid 19 printre noi, să aducem un strop de bucurie locuitorilor orașului nostru și a turiștilor, pentru perioada sărbătorilor de iarnă !

De aceea, se lucrează la montarea echipamentelor electrice de iluminat ornamental cu beculețe multicolore, în arborii și pe stâlpii de pe strazile mentionate, precum și în alte zone, pregătind orașul pentru venirea lui Mos Crăciun!

Dorim să-l aducem pe moș, cu respetarea tuturor condițiilor impuse de autoritățile sanitare, pentru a nu întrerupe parcursul acestuia din vremuri străbune și a bucura sufletele copiilor și nu numai.

Lucrările se efectuează cu personalul S.C. UTILCONSECA Târgu Ocna S.A. !

Împreună vom demonstra că se poate!

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on