Medalii și cupe pentru sportivii din mai multe structuri din cadrul Sistemului de Apărare, Ordine Publică,Siguranță Națională și SNPAP Targu Ocna in cadrul Campionatului Național de Hand to Hand Fighting, ediția a II a Slănic Moldova

In perioada 10 – 11 Mai a avut loc Campionatul Național de Hand to Hand Fighting, ediția a II a Slănic Moldova, la care Federația Sindicatelor din Administratia Națională a Penitenciarelor a fost coorganizator.
O ediție reușită care a reușit să unească colegi din mai multe structuri din cadrul Sistemului de Apărare, Ordine publică și Siguranță națională.

Au participat 15 cluburi, printre care au fost și unități ale Administrație Naționale a Penitenciarelor (P. Bacău, P Tulcea, P Bistrița, P Mioveni, Snpap, P Galați, P Vaslui,).

O surpriză plăcută au făcut și elevii din cadrul Scolii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare de la Tg Ocna, care au ocupat locul 1 pe echipe.

Federația Sindicatelor din Administratia Națională a Penitenciarelor mulțumește pe aceasta cale organizatorilor, participanților și nu în ultimul rând sindicatelor afiliate care au promovat și susținut aceasta competiție.

Rezultate:

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on