Luni 12.10.2020, CJSU Bacau analizeaza daca vor inchide scolile in tot Judetul Bacau

Luni, 12 Octombrie se va face o noua analiza la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta Bacau pentru a se decide dacă toate scolile din județul Bacau intra in scenariul Rosu in funcție de rata de infectare la mia de locuitori !

Dinamica ratei de infectare este una de-a dreptul îngrijorătoare, pana la aceasta ora surse neconfirmate oficial avansează peste 100 de noi cazuri de covid 19 in tot județul Bacau .

Se pare ca sint câteva localități cu o rata ff mare la mia de locuitori ! Revenim cu detalii!

Important!
În atenţia directorilor unităţilor de învăţământ din municipiul Bacău!
Ca urmare a informării de către Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană cu privire la creşterea ratei incidenţei cumulate la nivelul municipiului Bacău, de luni, 12 octombrie 2020, toate unităţile de învăţământ din municipiu vor intra în scenariul 3 (roşu). Directorii vor pune în aplicare planul pentru scenariul 3, vor pregăti orarul pentru acest scenariu şi vor informa profesorii şi elevii cu privire la noul program.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on