Jandarmii targuocneni,mesageri ai lui Mos Craciun

Despre jandarmii și fapte, despre oameni care trudesc zi de zi, fără a avea o clipă de cugetare și răgaz.

În fiecare an, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, jandarmii din cadrul unității il aduc pe Moș Crăciun în casele și sufletele unor persoane aflate în situații dificile.
Ieri, 20.12.2018 un colectiv de cadre din unitate impreună cu elevii Liceului Tehnologic Tg.Ocna au oferit unor copii cadouri constând în jucării, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, dulciuri și fructe .
Surpriza pe care le-au facut-o a fost motiv de mare bucurie pentru acesti copii care le-au cântat jandarmilor colinde, le-au spus poezii şi au promis că vor fi, la fel ca şi până acum, ascultători şi cuminţi.
A fost o misiune specială, o acţiune care poate demonstra că în orice moment, prin solidaritate şi sprijin reciproc, ne putem aminti că trăim alături de oameni care au nevoie de ajutorul şi sprijinul nostru.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on