Jandarmii băcăuani au salvat o femeie în vârstă atacată de viespi

Jandarmii băcăuani au fost solicitați să intervină în data de o2 septembrie , în localitatea Stănișești, județul Bacău, pentru a salva o femeie atacată de viespi, în propria locuință.

Plt. adj. Teletin Tudorel si sg. maj Pădureanu Evelina au intervenit si au acordat primul ajutor unei femei în vârstă care a fost atacată de viespi. Jandarmii au intervenit imediat, scoțând-o pe femeie din curte si acordându-i îngrijiri medicale.

Unul dintre jandarmi, plt. adj. Teletin Tudorel, după terminarea misiunii, în mod voluntar, cu un echipament adecvat, a reușit să îndepărteze întregul cuib de viespi din tavanul casei.
Doamna Natalia, o femeie de 74 de ani care locuiește singură, le-a mulțumit jandarmilor pentru grija avută și pentru faptul că datorită lor a supraviețuit și le-a dăruit un cadou simbolic, un prosop țesut la războiul din curtea acesteia.

sursa: Comunicat IJJ Bacau

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on