Inaugurare flux tehnologic de macinare a sarii la Mina Salina

Vineri 24.07.2020, la Mina Salina a avut loc inaugurarea unui flux tehnologic de macinare a sarii in subteranul minei de sare. Principalele avantaje ale acestui flux este ca se macina sarea in subteran, nu se mai polueaza aerul la suprafata, pana acum sarea era adusa la suprafata si macinata, scad costurile de productie. Noul utilaj modern macina bulgarii de sare de la 0 la 400 , este un utliaj modern suedez. Pe langa acest utilaj modern s-a mai achizitionat un releu modern de banda transportoare a sarii macinate si un alt concasor care macina sarea la granulatia pe care o cere piata.

La evenimentul de inaugurare au participat: Presedintele Consiliului Administrativ al Companiei Nationale a Sarii Bucuresti, membrii al CA Bucuresti, directorul general al Sarii , directorul dezvoltare din cadrul SNS Bucuresti, directorii tuturor sucursalelor de mine de sare din Romania, directorii Salinei Targu Ocna, primarul orasului si specialistii minei salina.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on