Extinderea retelei de distributie gaze naturale : Cartier Valcele, Cartier Poieni, Cartier Pacuri, Cartier Gura Slanic, Str.Viisoara, Str. Cimitir, Str. Tarancuta, Str. C. Negri.

Primaria orasului Targu Ocna, a centralizat si a transmis catre DELGAZ-GRID in luna iunie 2020, cererile de racordare la sistemul de distributie a gazelor naturale a cetatenilor de pe strazile cu retea de gaze inexistenta, dupa cum urmeaza: Cartier Valcele, Cartier Poieni, Cartier Pacuri, Cartier Gura Slanic, Str.Viisoara, Str. Cimitir, Str. Tarancuta, Str. C. Negri.

Avand in vedere fluxul mare de solicitari, in acest moment DELGAZ-GRID a emis AVIZUL TEHNIC DE PRINCIPIU NR. 2088/26.08.2020 pentru Cartierul Pacuri , ulterior urmand sa fie emise avizele si pentru locatiile mentionate anterior.Extinderea retelei de distributie gaze naturale de presiune redusa se va executa in Cartierul Pacuri pe o lungime de 1539 m cu diametru de 63mm, o lungime de 969 m cu diametru de 90mm si o lungime 99 m cu diametru de 3”.Cetatenii care doresc racordarea la reteaua de distributie gaze naturale, sunt rugati sa depuna la Registratura Primariei orasului Targu Ocna, documentele necesare in vederea obtinerii avizului tehnic, respectiv: copie act identitate, act propietate, cerere tip.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on