Elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna au participat la ceremonialul militar – religios închinat Eroilor Neamului

În cadrul programului, elevii au prezentat onorul militar și au luat parte la ceremonialul de defilare, prin acest gest manifestându-și respectul pentru eroii neamului românesc care și-au jertfit viața pentru apărarea credinței ortodoxe si a patriei.

Cultul eroilor și pomenirea acestora din generație în generație a devenit o adevărată cultură a sufletului românesc și a  Școlii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, care își dorește să insufle în rândul elevilor săi sentimentul de patriotism ca datorie sfântă față de neamul în care Dumnezeu a rânduit să ne naștem.

Manifestările au continuat la sediul Școlii prin oficierea slujbei de pomenire a eroilor neamului românesc în Biserica nou ctitorită, având ca hram Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia și Sfinții Martiri Brâncoveni, de către preotul capelan Florin SMARANDI.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on