Elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna au participat la o amplă activitate de ecologizare organizată în parteneriat cu Primăria Orașului Slănic Moldova.

În data de 22.05.2019, începând cu ora 12,30, elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna au participat la o amplă activitate de ecologizare organizată în parteneriat cu Primăria Orașului Slănic Moldova.
Elevii Școlii au asigurat ecologizarea zonelor adiacente râului Slănic, pe raza localităților Cireșoaia – Cerdac – Slănic Moldova.
Prin participarea la această activitate, atât personalul Școlii cât și elevii și-au adus aportul alături de autoritățile locale, la efortul de menținere a unui mediu înconjurător sănătos, în demersul de îmbunătățire a calității vieții membrilor comunității, contribuind astfel la dezvoltarea spiritului civic și a respectului față de mediu și comunitatea din care fac parte.
Implicarea în activitățile de ecologizare a devenit o tradiție a Școlii, care a susținut aceste activități pe parcursul ultimilor 9 ani, desfășurate atât în colaborare cu Primăria Orașului Târgu Ocna cât și în colaborare cu Primăria Orașului Slănic Moldova.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on