Elevii Colegiului „Grigore Moisil” Oneşti in vizita la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna

„Profesorii îţi deschid uşa. De intrat, trebuie să intri singur.” Proverb chinezesc

In data de 16.05.2017, în cadrul activităţilor desfăşurate cu ocazia „Săptămânii Altfel”, elevii clasei a X-a A din cadrul Colegiului „Grigore Moisil” Oneşti, însoţiţi de profesorul-diriginte Adrian Mihăilă, au vizitat Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.
Cu ocazia acestui eveniment, tinerii vizitatori au asistat la activităţile desfăşurate de către elevii Şcolii, viitori agenţi de penitenciare, privind manipularea armamentului şi executarea exerciţiilor de autoapărare.
Totodată, elevii Colegiului au vizionat filmul de prezentare a Şcolii, în care au putut vedea principalele activităţi desfăşurate de elevii acestei instituţii. Vizita a continuat cu prezentarea spaţiilor în care elevii îşi desfăşoară activităţile de pregătire specifică.
Un impact deosebit asupra liceenilor l-a avut vizitarea Simulatorului secţiei de deţinere şi a expoziţiei cu obiectele interzise deţinuţilor, prezentate acestora de către domnul comisar şef de penitenciare Marius Şova.

Comentarii

comments