Elevi de la CN ,,C.Negri” premiati la etapa judeţeană a Olimpiadei de dezbateri academice „Tinerii Dezbat”

În perioada 13-14 mai 2017, la Colegiul Național „Ferdinand”, a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei de dezbateri academice „Tinerii Dezbat”. A fost o competiţie de un nivel ridicat, cu o participare relativ numeroasă – 20 de echipe participante (14 echipe de Începători şi 6 de Avansaţi). Colegiul Naţional „Costache Negri” a fost unul din cele 6 licee care a avut echipe la ambele secţiuni – Începători şi Avansaţi.

Echipa de Avansaţi, formată din Parincu Andrei (clasa a XI-a A), Cazacu Camelia Maria (clasa a X-a A) şi Marina Rusu (clasa a IX-a A), coordonată de prof. Stăcescu Constantin, a reuşit să obţină locul al III-lea. De asemenea, Parincu Andrei a luat locul al III-lea şi în cadrul clasamentului individual.

Echipa de începători, formată din Lesnic Corina (clasa a X-a A), Olaru Adelina (clasa a X-a A) şi Isdrailă Alexandra (clasa a IX-a B), coordonată de prof. Iftime Raluca, a avut o evoluţie meritorie, reuşind să căştige 2 meciuri în runda de calificare, ocupând un meritoriu loc 5-8 (din 14) la finalul competiţiei.

sursa: Facebook : Colegiul National C.Negri

Comentarii

comments