Dezbatere despre viziunea „Educația Ne Unește” la Colegiul Costache Negri

În cadrul Colegiului Național “Costache Negri” Tg. Ocna, prima dezbatere despre viziunea „Educația Ne Unește”, din data de 15. 05. 2019, a fost coordonată de către director prof. Antohe Carmen și prof. Stăcescu Constantin. 
S-a pus un accent deosebit pe analizarea propunerilor viziunii privind: valorile fundamentale, descentralizarea educației, individualizarea traseului educational, generalizarea programului after school, locul și rolul familiei, al consilierului de carieră, al liderului educational, în viitoarea formare a elevilor. 
S-a prezentat în detaliu viziunea ministerului cu privire la: relația dintre actorii și factorii implicați în educație, despre modalitățile concrete de aplicare și de garantare a rezultatelor învățării. Dezbaterea a stârnit un mare interes printer cadrele didactice, reprezentanții elevilor și ai părinților, arătând că discutarea viziunii este necesară, exprimându-se speranța că se va ține cont de toate părerile venite din teritoriu pentru îmbunătățirea acesteia, în folosul tuturor actorilor implicați în actul de educație.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on