Delegatie formata din specialişti in domeniul educaţiei si asistentei sociale din cadrul FICE (Israel) in Tirgu Ocna

In data de 04 iulie 2018 Primaria orasului Tirgu Ocna a fost gazda unei delegatii formata din specialişti in domeniul educaţiei si asistentei sociale din cadrul Federatiei Internationale a Comunitatilor Educative din Israel, în parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau .

Primarul statiunii, Stefan Silochi impreuna cu muzeograful Alin Radu, au prezentat invitatilor, obiectivele turistice si istorice importante ale orasului Tirgu Ocna, amintind totodată despre comunitatea de evrei care a pus amprenta de-a lungul timpului asupra dezvoltării oraşului .

Ulterior, delegatia a vizitat mina Salina, Centrul pietonal ( str.Victoriei) si Centrul National de Informare si Promovare Turistica din orasul Tirgu Ocna .

Federația Internațională a Comunităților Educative (F.I.C.E.) este un organism la nivel mondial al cărei scop declarat este de a implementa proiecte adresate tinerilor, care vizează educația în afara familiei. În prezent F.I.C.E. activează în 27 de state printre care se numără Canada, țări ale Europei și Africii.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on