COMUNICAT DE PRESĂ – REZULTATELE CERCETĂRILOR ARHEOLOGICE DESFĂȘURATE LA TÂRGU OCNA, JUD. BACĂU (Campania a V-a / 2020)

București, 15 octombrie 2020. Asociația Foștilor Deținuți Politici din România (AFDPR) în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj (MNIT) și în colaborare cu Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au desfăşurat în perioada 5–9 octombrie 2020 o nouă campanie de cercetări arheologice în orașul Târgu Ocna, județul Bacău. Acţiunea a avut ca obiectiv căutarea, descoperirea şi recuperarea rămăşiţelor pământeşti ale deţinuţilor politici decedaţi în penitenciarul din localitate.

* Textul comunicatului de presă, însoțit de 14 anexe foto, se regăsește în linkul ce face trimitere directă la materialul publicat pe site-ul AFDPR.