Circulația pe DN12B din Tg. Ocna spre Slănic Moldova se desfășoară normal.

Circulația pe DN12B din Tg. Ocna spre Slănic Moldova 10.01.2019, se desfășoară normal, existând doar o porțiune de câțiva metri neasfaltată, în zona unde a avut loc o alunecare de teren în vara anului 2018, existând doar o restricție de tonaj la 3,5t. Traficul greu continuă pe ruta ocolitoare.
Acest comunicat este transmis deoarece în această dimineață a apărut în presă o informație eronată conform căreia drumul de acces spre Stațiunea Balneoclimatică Slănic Moldova ar fi întrerupt și se circulă pe rute ocolitoare. Atât reprezentanții de la Drumurile Naționale cât și cei ai Poliției Rutiere NU AU TRIMIS un comunicat în acest sens.
Din 3 decembrie 2018, când în urma protestelor locuitorilor din zonă, „s-a găsit” o soluție pentru reluarea traficului, se circulă pe ambele sensuri până în stațiune. În stațiune există două locuri cu circulația restricționată pe un singur sens, unde în cel mai scurt timp se vor încheia lucrările de consolidare)

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on