Bogdan-Cristian Cojocaru ”Șef de promoție” de la CN C.Negri

Felicitări șefului nostru de promoție 2020, Bogdan-Cristian Cojocaru, și mult succes în tot ceea ce și-a propus!

„Bogdan Cojocaru este elevul pe care orice profesor ar dori sa-l aibă în clasa lui: serios, atent, muncitor, silitor, perseverent, ambițios și dornic de a-și depăși limitele. Pentru mine, care m-am bucurat de realizările lui pe parcursul celor 4 ani de liceu, Bogdan este elevul, care, dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventat! Îi doresc mult succes la toate examenele vieții și împliniri pe toate planurile! ” (Prof. diriginte, Adina Rugină)

Stimaţi profesori și părinți, dragi colegi,
Este un moment de sfârşit şi totodată un nou început, o nouă etapă de viaţă ne aşteaptă. Este momentul când cunoştinţele acumulate pe băncile şcolii îşi vor legitima valoarea câştigată în timpul liceului. A fost cel mai dificil an pentru noi toți, însă, cu toate acestea, am reușit. Cu toții suntem niște eroi! Vreau să mulțumesc, – profesorilor noștri pentru că ne-au oferit ocazia să descoperim lucruri noi care ne vor folosi în activitatea ce urmează; -doamnei diriginte, care ne-a fost alături în cei patru ani de liceu, care ne-încurajat și sprijinit necondiționat! Vreau să mulţumesc familiei, care m-a susţinut moral şi financiar și mi-a dat forța să nu renunț niciodată la ținta pe care mi-am propus-o. Datorită lor și cu ajutorul dumneavostră, dragi profesori, am reușit. Vă mulțumesc! Dragi colegi, să nu uităm de toate momentele placute pe care le-am petrecut împreună și care ne-au oferit o experiență de viață atât de necesară. Trebuie să fim pregătiţi să facem faţă obstacolelor care ne vor aştepta de acum înainte. Îmi doresc sa ne întâlnim cu toții peste 10 ani, nu într-un mediu virtual, ci într-un cadru natural firesc, la fel de entuziaști, zâmbitori și veseli. Vă urez tuturor mult succes la bacalaureat şi la admitere!
(Bogdan-Cristian Cojocaru, șef de promoție CN CN 2020)

Sursa: Pagina de Facebook a Colegiului C.Negri

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on