BAC 2019, păzit de jandarmi in tot judetul Bacau

Jandarmii targuocneni asigură, în perioada 1- 4 iulie, măsurile de ordine publică la centrul de examinare la Colegiul C.Negri din localitate, cu ocazia desfăşurării probelor scrise la examenul de Bacalaureat.

Misiunea jandarmilor este aceea de a asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică în zona unităţilor de învăţământ, conform competenţelor dar şi de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, liniştea publică dar şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a examenului, la cele 12 unități de invățământ de pe raza județului Bacău, precizează Inspectoratul de Jandarmi Bacau, prin purtator de cuvant plt. Alexandra Dãnculea .

Totodată, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor şcolare, în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.


http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on