Asociația Sfânta Anastasia Romana și-a sărbătorit în ziua de 29 octombrie hramul, reprezentat de ziua Sfintei Mucenițe Anastasia Romana.

Asociația Sfânta Anastasia Romana și-a sărbătorit în ziua de 29 octombrie hramul, reprezentat de ziua Sfintei Mucenițe Anastasia Romana.

Acest moment de sărbătoare a fost marcat la început prin slujba Sfintei Liturghii oficiate la Biserica Sfinților Voievozi a Parohiei Sfântul Ioan în care activează Asociația.
Slujba a fost oficiată de un sobor de preoți Sub protia Părintelui inspector Mâță Ilarion .

Credincioși prezenți au avut ocazia deosebită să se închine la icoana sfintei Anastasia frumos împodobită cu florile toamnei, ce reprezintă curăția Sfintei fecioare dar și mucenicia ei. În cadrul slujbei Sfintei Liturghii a fost săvârșit și un parastas pentru Părintele Vasile Parincu și toți cei adormiți din neamul acestuia.
Pe lângă credincioșii din parohie, prezenți la slujbă au fost și tinerii de diferite vârste de la centrul de recuperare CRRPD Târgu Ocna, aparținând DGASPC Bacău, ce s-au bucurat de darurile și bucatele pregătite cu dragoste de Asociație si voluntarii acesteia.

Ziua a continuat cu o vizită la Centrul Anastasia unde a fost săvârșită slujba Aghiazmei și rugăciuni speciale pentru binecuvântarea activității Centrului de zi pentru copii ce va debuta pe 4 noiembrie în această locație. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la această sărbătoare a bucuriei și care sprijină prin diverse moduri Asociația Sfânta Anastasia Romana și activitățile ei.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on