Alunecare de teren in Tîrgu Ocna

În urma ploilor abundente din ultimele zile, în oraşul Târgu Ocna s-a produs o alunecare de teren în urma căreia a fost afectat D.N. 12 B, care face legătura între localităţile Târgu Ocna – Slanic Moldova, pe o lungime de cca 40 ml şi un stâlp de energie electrică de medie tensiune.

Nu sunt locuinţe afectate.

Echipajele de la Delgaz Grid intervin pentru remedierea defecţiunilor produse la stâlpul de medie tensiune.

În zonă, a fost identificată o conductă de gaz, aparţinând Transgaz care nu a fost afectată şi este protejată în cazul unei avarii.

Pentru restabilirea stării de normalitate şi evitarea afectării conductei de transport gaze naturale, care traversează zona afectată şi asigură alimentarea cu gaze naturale a localităţii Slanic Moldova, autorităţile băcăuane au dispus deplasarea Grupului de suport tehnic pentru prevenirea şi apărarea împotriva efectelor seismice şi alunecărilor de teren, precum şi a Grupului de suport tehnic pentru explozii mari la suprafaţă şi în subteran, accidente chimice şi avarii deosebit de grave la conducte magistrale şi urbane – pentru efectuarea verificărilor şi evaluărilor necesare pentru dispunerea altor măsuri operative şi de maximă eficienţă.

De asemenea, s-a dispus restricţionarea traficului în zona afectată, circulându-se pe un singur sens de mers, alternativ.

Ruta ocolitoare este pe strada Gura Slănicului

sursa: radioiasi.ro

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on