Lansarea proiectului “ Dotarea Centrului National de Informare si Promovare Turistica Tirgu Ocna „

Banner deschidere centru de informare-200x356

 Primaria orasului statiune Tirgu Ocna a lansat in data de 27.02.2015 proiectul privind Dotarea Centrului National de Informare si Promovare Turistica Tirgu Ocna (CNIPT), care are ca scop principal asigurarea si cresterea gradului de informare a turistilor care viziteaza zona.

CNIPT va reprezenta pentru turistii straini si romani locul de pornire in cunoastere si vizitarea statiunii si a imprejurimilor. Pentru turismul balnear, Centrul  poate sa aduca beneficii in atragerea unor segmente ale populatiei de varste diferite si cu alte motivatii decat acest tip de turism prin campanii intensive de promovare a Salinei, a climatului, a izvoarelor si bazei de tratament.

Principalele activitati ale CNIPT  sunt:

           Informarea generala asupra ofertei turistice locale, regionale si nationale;

          Punerea la dispozitia turistilor a materialelor de promovare in mai multe limbi: pliante, ghiduri, harti;

          Realizarea materialelor de promvare a statiunii Tirgu Ocna si a serviciilor balneare oferite;

          Informare privind ofertele de cazare;

          Cooperarea cu autoritatea publica centrala pentru turism si furnizarea de date statistice referitoare la circulatia turistica locala si regionala;

          Colaborarea cu operatorii de turism locali si cu centrele de informare turistica din judet si din tara;

          Organizarea de manifestari expozitionale de turism pe plan local si regional.

       Valoarea proiectului este de 295.165,88 lei din care: 227.114 lei  reprezinta valoarea totala eligibila, 13.544,52 lei reprezinta valoarea neeligibila, iar 54.507,36 lei reprezinta valoare TVA aferenta cheltuielilor eligibile.

Scopul principal al acestui proiect il reprezinta cresterea numarului de turisti si a gradului de promovare a statiunii atat in plan national cat si international.

sursa: Primaria Statiunii Tirgu Ocna

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on