Două medalii de bronz la „mondialele” de Hand to Hand Fighting

Săptămâna trecută s-a desfășurat la Moscova „Cupa Mondială de Hand to Hand Fighting” ediția 2021 la care România a participat pentru prima data.

La această competiție au participat 350 de sportivi din 30 de țări, lotul României fiind reprezentat de doi sportivi din județul Bacău.

La categoria +95kg, inspector principal de poliție penitenciară, ofițer profesor în cadrul SNPAP Târgu Ocna și vicepreședinte al Federației Române de Hand to Hand Fight Mihai Gosav a cucerit medalia de bronz, iar agentul șef de poliție penitenciară Alexandru Panait, îndrumător în cadrul serviciului de coordonare elevi și instructor sportiv în cadrul federației, s-a clasat deasemenea pe locul III, obținând medalia de bronz la disciplina Self Defense, categoria +85 kg.

Stilul acestui sport îmbină mai multe elemente,precum rezistență fizică și psihică, forță, mobilitate, autocontrol și precizie, făcând parte din familia artelor marțiale de contact cu o amploare deosebită în ultima vreme la nivel mondial.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on