24 de străzi propuse spre asflatare în orașul Târgu Ocna

Analizând nevoile comunității locale și dorințele cetățenilor exprimate in cadrul programului de audiență, dar și prin sesizarile scrise adresate institutiei, rezultă pe primul loc nevoia de reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere. Așadar, odată cu lansarea programului național de investiții „Anghel Saligny” am demarat documentațiile pregătitoare pentru proiectul “#Modernizare_infrastructură_rutieră_în_orașul_Târgu_Ocna,_județul_Bacău” cu obiectivul de îmbunătățire a drumurilor, prin așternere covor asfaltic (cu lucrări de infrastructură și suprastructură specifice), amenajare acostamente, rigole betonate/carosabile, trotuare, podețe , geigere, utilități de ridicat la cotă , lucrări de consolidare, siguranța circulației, după caz.

Principiile pentru selecția străzilor în această investiție sunt:- existența utilităților publice, respectiv, rețea de apă potabilă, canalizare și rețea de gaze naturale;- legăturile cu celelalte străzi modernizate prin proiectele anterioare sau aflate în derulare; – densitatea proprietăților, existența unor investiții turistice.

Prin proiectul de Hotărâre in calitate de inițiator și adoptat astăzi de către Consiliul Local în unanimitate, în cadrul ședinței, rețeaua stradală propusă este (de la estul la vestul orașului) :

strada Iernii

strada Vultur

strada Gândului

strada Florilor

strada Salciilor

strada Petru Rareș

strada sg. Donici

strada Traian

strada Slt Comanescu

strada Ion Cătină

strada Visului

strada Decebal

strada Ion Creangă

strada Aurel Vlaicu

strada Negru Vodă

strada Neptun

strada Dogăriei

strada Liliacului

strada Prosperității

strada Aurora

strada Crizantemelor

strada Pinului

strada Mosoare

strada Nucului.

În lungime totală de 5️⃣.5️⃣6️⃣8️⃣ metri.Valoarea estimată a acestor lucrări este de 25,350,746. lei, (TVA inclus) din care :-C+M ( constructii si montaj) 19.878. 315 lei.Cu încredere în derularea în bune condiții a acestui program de investiții, pornim la drum.

#Proiecte pentru comunitatea noastră!

#NeȚinemDeCuvânt! – Cristian Aurelian Ciubotaru – Primarul Orasului Targu Ocna

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on