A fost semnat procesul verbal de receptie al lucrarilor de modernizare al CN CNegri

Investiția „Modernizare și dotare Colegiul Național Costache Negri” a parcurs încă o etapă! Marti 31.08.2021 a fost întocmit #Procesul Verbal de recepție la terminarea lucrărilor de construcții. Curând se vor finaliza și ultimile achiziții de echipamente și mobilier finanțate în cadrul PNDL cel mai important proiect guvernamental inițiat și susținut de #PSD.

Așadar, cei peste 600 de elevi ai acestei instituții reprezentative pentru oraș și nu numai, vor avea un standard modern, european de educație, odată cu începerea anului școlar! În condițiile în care traversăm o perioadă complexă în derularea proiectelor, alături de executivul din Primărie, motoarele sunt turate în implementarea investițiilor din oraș. Există o comunicare permanentă cu constructorii, cu instituțiile finanțatoare, cu furnizorii de utilități în găsirea soluțiilor la problemele care apar permanent în timpul execuției lucrărilor.

INVESTIȚIILE CONTINUĂ!Se lucrează intens și la modernizarea Școlii nr 1 cu finanțare europeană prin P.O.R.

#NeȚinemDeCuvânt!

Comunicat Primaria Orasului Targu Ocna

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on