Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 este în uşoară scădere

În data de 15 februarie 2021, conform deciziilor de instituire a măsurii de carantină /izolare elaborate de către Direcția de Sănătate Publică Bacău și raportate în sistemul național de monitorizare a pandemiei, la nivelul orașului Târgu Ocna sunt înregistrate 21 persoane.

8 persoane sunt în carantină, aflate în unități spitalicești de profil sau sub tratament la domiciliu.

13 persoane sunt în izolare la domiciliu ca urmare a faptului ca au fost contacți direcți cu persoanele confirmate pozitiv sau provenite dintr-o țară cu risc epidemiologic.

Rata incidentei cumulative COVID-19 la 1000 locuitori pe raza UAT Târgu Ocna la data de 15.02.2021 este de 0.78.

Primarul Orașului Târgu Ocna împreună cu serviciul public pentru situații de urgență vine cu rugămintea către : toți cetățenii orașului sau turiștii aflați în concediu, cazați în unitățile turistice să păstreze distanța socială în spațiile aglomerate (zonele publice, piață, gară, autogară, magazine, etc), toți operatorii economici și instituțiile publice să respecte cu strictețe măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei. Sănătatea tuturor este o prioritate!

Comunicat Primaria Targu Ocna

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on