Primăria Orașului Târgu Ocna – Comunicat

La Târgu Ocna, comandamentul responsabil cu deszăpezirea oraşului este pregătit să întâmpine sezonul rece printr-o foarte bună organizare și întrebuințarea eficientă a tuturor utilajelor de care dispune și a resursei umane.

Peste 10 utilaje acționează pentru deszăpezirea drumurilor, trotuarelor din oraș:

3 Buldoexcavatoare 2 Autobasculante de 7,5 t echipate cu plug și sărăriță 1 Autobasculantă de 18 t echipată cu plug și sărăriță 1 Tractor echipat cu plug și sărăriță1 Tractor pentru transportat material antiderapant2 Freze de zăpadă pentru curățirea trotuarelor1 Miniîncărcător frontal.

La acțiunile de deszăpezire participă activ, totodată și:echipe formate din angajați ai S.C. Compania de Utilități Publice Târgu Ocna S.A. (25 persoane)o echipă formată din beneficiari ai Legii 416 – privind venitul minim garantat (10 persoane)În luna ianuarie, până în prezent, au fost împrăștiate:14 tone material antiderapant 2 părți nisip/1parte sare66 tone material antiderapant 1/1Se intervine pentru deszăpezire cu următoarele priorități:drumuri în pantă și rampă,trotuare și treceri de pietoniartere principale cu un volum mare de traficartere secundarealte străzi prevăzute în graficePrin urmare, deszăpezirea nu se face simultan, ci cu prioritățile stabilite conform volumului de trafic pe străzile respective sau gradului de înclinație al acestor drumuri, pantele și rampele necesitând deszăpezirea imediată pentru a evita deraparea autovehiculelor.

Pentru semnalarea eventualelor probleme apărute în urma ninsorii vă punem la dispoziție numerele de telefon:0742 204 1410234 344 114Conduceți prudent, adaptând viteza la condițiile meteo

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on