Slănic Moldova are un sistem performant de monitorizare a aerului

Instalat în spatele Foișorului Muzical din Parcul Central al stațiunii, acest sistem este o investiție a Primăriei Slănic Moldova, unică în județul Bacău.

Scopul principal al acestei investiții este de a dovedi calitatea aerului de la Slănic Moldova, un aer pur, bogat în aerosoli rășinoși și ioni negativi de oxigen. După cum puteți vedea în imagine, calitatea aerului este perfectă și nu sunt depășiri ale indicilor de poluare.

Aceste informații vor putea fi accesate în curând pe site-ul primăriei, unde va fi un buton de acces, astfel încât oricine poate vedea în timp real calitatea aerului de la Slănic.

Primăria Slănic Moldova își propune prin aceste investiții să contribuie la creșterea nivelului de atractivitate a stațiunii noastre, făcând din Slănic Moldova un loc primitor și pregătit pentru a asigura confortul și relaxarea turiștilor și vizitatorilor.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on