Category: Evenimente Locale

Sfințirea Bisericii „Martirilor și Mărturisitorilor din temnițele comuniste” la SNPAP Tg. Ocna

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea Școlii Naționale de Administrație Penitenciară (SNPAP) Târgu Ocna, la sediul instituției se vor desfășura o serie de acitivități menite să marcheze acest eveniment.

Manifestările se vor desfășura sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 8.00 și având ca principal eveniment Slujba de sfințire a Bisericii „Martirilor și mărturisitorilor din temnițele comuniste” de către Înalt Preasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, cu participarea Preasfințitului Varlaam Ploieșteanul, Episcop Vicar Patriarhal – delegat al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a Înalt Preasfințitului Părinte Arhiepiscop Teodosie al Tomisului, a Preasfințitului Episcop Andrei al Harghitei și Covasnei și a Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Aradului.
Programul zilei de sambata mai cuprinde dezvelirea și sfințirea bustului Sfântului Voievod Constantin Brâncoveanu, ocrotitor spiritual al Școlii și al Bisericii de lemn precum si inaugurarea și sfințirea „Muzeului Penitenciarelor” și a Parcului cu teatru de vară „Colonel Ioan Grefu”.

Continuare >>>

4-6 martie 2022 etapa Mărțișor a Campionatului de Șah al orașului Târgu Ocna pentru Copii și Seniori

Clubul Sportiv Chessback organizează în perioada 4-6 martie 2022 etapa Mărțișor a Campionatului de Șah al orașului Târgu Ocna pentru Copii și Seniori care se va desfășura la Hotel Minerva, fost motel Anda. Sistemul de joc: Șah rapid: 25 minute + 10 sec./mutare increment.

Evenimentul cuprinde două turnee, un turneu open cu omologare FIDE și FR Șah, 9 runde, în care clasamentele finale vor fi întocmite separate pentru băieți, fete și seniori, și pentru care participanții trebuie să aibă achitată viza FR Șah pe anul 2022.

Continuare >>>

Spectacol- „Dragobete, hoț de fete” – JOI, 24 februarie 2022, ora 17.30

Primăria orașului Târgu Ocna, vă invită la spectacolul: „Dragobete, hoț de fete”
🗒JOI, 24 februarie 2022, ora 17.30
📌Locația: Centrul Cultural ” Ion Talianu”
Intrarea este liberă!
Vă așteptăm!


Foto : Festivalul de Datini si Traditii Targu Ocna 2021

Galerie foto

31.12.2021, orele 9.00 – Festivalul de Datini și Tradiții

31.12.2021, orele 9.00 – Festivalul de Datini și Tradiții

Vineri, 31 decembrie 2021, ora 9, în Piațeta Costache Negri, va avea loc Festivalul de Datini și Tradiții, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Trecerea dintre ani, va fi marcată de focul de artificii, lansat în zona Monumentului Independenței (intersecția străzilor Oituz cu Răducanu).Vă așteptăm cu drag, să sărbătorim împreună!

Targ de craciun

Vin sărbătorile! Pregătim momente de poveste!
18-19 DECEMBRIE 2021
Locația: Piațeta Regina Maria – strada Carol I
Evenimentul organizat de Primăria orașului Târgu Ocna, se bucură de susținerea producătorilor locali, a promotorilor artei populare, meșteșugarilor.
Vă invităm să retrăiți clipe ce dau savoare și frumusețe Crăciunului!

Seară de colinde la Târgu Ocna

Galerie foto

Manifestări dedicate Zilei Naţionale a României la Targu Ocna

WEEKEND CULTURAL la Târgu Ocna

Vineri, 1 octombrie 2021, ora 16:00 – Lansare de carte „PECETE DE IUBIRE”, scriitor Lucica Mușat;

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, ora 10:00 – Festivalul Concurs de Muzică Ușoară și Populară ediția a IV a – „STEA PE PORTATIV”. Concurenții din orașul Târgu Ocna se pot înscrie fără a plăti taxa de participare.

Duminică, 3 octombrie 2021, ora 16:30 – Spectacol „ARMONII DE TOAMNĂ” – dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice cât și Zilei Mondiale a Educației.

Locația – Centrul Cultural „ION TALIANU” Târgu Ocna, intrarea este liberă respectând condițiile impuse de Covid19.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on