Category: Stiri Locale

02.03.2021 – Oprire apa pe unele strazi din Targu Ocna

LICEUL TEHNOLOGIC TG. OCNA – Oferta educationala 2021 – 2022

EDUCAŢIE ONLINE FĂRĂ HOTARE la Liceul Tehnologic TgOcna

LICEUL TEHNOLOGIC TG OCNA PARTENER ÎN CADRUL PROIECTULUI TRANSNAŢIONAL “EDUCAŢIE ONLINE FĂRĂ HOTARE” Proiectul intitulat ‘’Educaţie online fără hotare” este iniţiat şi implementat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Primăria municipiului Chișinău.Astăzi, 26.02.2021, liceul nostru, având drept partener Liceul Teoretic „Mihail Bârcă” din Mileştii Mici, raionul Ialoveni, a început implementarea proiectului menţionat, prin realizarea primei etape din regulament, mai exact, etapa „salutului virtual”.Elevii noştri au intrat, în direct, cu elevii din Republica Moldova, prin intermediul aplicaţiei Google Meet, şi au discutat ce activităţi vor realiza în vederea finalizării, cu succes, a etapelor proiectului.Fiecare echipă şi-a ales un nume şi a creat un afiş, conform instrucţiunilor proiectului, etapa a doua fiind una a cercetării şi stabilirii paşilor concreţi de urmat.Mulţumim doamnei profesor Movileanu Tatiana şi elevilor dumneaei pentru faptul că ne-au ales ca parteneri şi sperăm că această colaborare va fi una minunată!

sursa : Facebook Liceul Tehnologic Tgocna

VALORIFICARE TURISTICĂ ȘI MODERNIZARE INFRASTRUCTURĂ SPECIFICĂ ÎN STAȚIUNEA BALNEOCLIMATICĂ TÂRGU OCNA

În prezent, turismul și cultura constituie motoare de dezvoltare economică și teritorială. Prin crearea de noi produse, valorificarea patrimoniului contribuie la diversificarea ofertei turistice, prin intermediul unor acțiuni facilitând astfel accesul și punerea în valoare a resurselor locale. Pentru o mai bună punere în valoare a fenomenului turistic din regiune, U.A.T. Târgu Ocna a lansat anunțul privind publicarea licitației – Execuție lucrări (inclusiv dotări) pentru obiectivul de investiții: „Valorificare turistică și modernizare infrastructură specifică în stațiunea balneoclimatică Târgu Ocna”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 7.1. Valoarea estimată este de 18.549.268,68 lei, fără TVA.

Continuare >>>

Grădinițele-structuri ale Școlii Gimnaziale Nr.2 Tg.Ocna: G.P.N „Floare de colț”, G.P.N Nr.3 și Nr.3 Bis implementează programul,,Citește-mi 100 de povești!” inițiat de Asociatia OvidiuRo

Asociatia OvidiuRo #100depovesti „

Ca să poată visa, copiii au nevoie de povești. Copiii au nevoie de adulți care să le citească zilnic. În grădiniță copiii descoperă lumea largă. O carte este un întreg univers, o fereastră spre lume. Un copil care cunoaște până la terminarea grădiniței 100 de cărți va progresa rapid la școală și în viață. Împreună creștem viitoarele generații de cititori.

” Cele trei grădinițe-structuri ale Școlii Gimnaziale Nr.2 Tg.Ocna: G.P.N „Floare de colț”, G.P.N Nr.3 și Nr.3 Bis implementează programul,,Citește-mi 100 de povești!” inițiat de Asociatia OvidiuRo, un program în parteneriat cu Ministerul Educației și cu Ministerul Culturii, sub egida proiectului ,,România Educată” derulat de Administrația Prezidențială.

Continuare >>>

Primăria Târgu Ocna prin Direcția de Asistență Socială, distribuie produse comunitare – alimente și produse de igienă prin Programul European POAD 2019-2021.

Începând cu data de 25.02.2021, Primăria orașului Târgu Ocna prin Direcția de Asistență Socială, distribuie produse comunitare – alimente și produse de igienă prin Programul European POAD 2019-2021.
Program distribuire:
Luni – Joi: 08.00 ~ 16.00
Vineri: 08.00 ~ 14.00

Continuare >>>

Prins la furat produse cosmetice

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii din Târgu Ocna au fost sesizaţi de un angajat al unei societăţi comerciale din localitate, despre faptul că un tânăr ar fi sustras bunuri de pe raft.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, un localnic de 18 ani ar fi ascuns sub geacă mai multe produse cosmetice cu care a trecut de casa de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Continuare >>>

Mobilier nou la gradinita Piticot A

Vești bune pentru preșcolarii Grădiniței cu program prelungit – Piticot A, pentru părinții acestora, pentru cadrele didactice care-și desfășoară activitatea în această unitate de învățământ: cele 104 pătuțuri și o parte din mobilier au ajuns astăzi la destinație, urmând ca echipa de montatori ai furnizorului, să le pună pe poziții în acest sfârșit de săptămână. În câteva zile va sosi și întreg mobilierul pentru Grădinița – Piticot B.

Jucăriile și echipamentele electronice sunt sosite și începând de luni activitatea va funcționa în condiții moderne.

Finanțarea acestui proiect a fost asigurată prin Programul PNDL și cofinanțare de la bugetul local al orașului Târgu Ocna.

Intrerupere curent electric azi de la orele 16.00 – 22.00

In perioada 21.02.2021 16:00-21.02.2021 23:59 este posibila intreruperea energiei in TIRGU OCNA(BC) str. COSTACHE NEGRI din cauza remedierii unor deranjamente.

In zona Hotelului Havana s-a produs azi un accident rutier, cauza intreruperii curentului electric de catre cei de la DelgazGrid.

Ca urmare a accidentului auto din zona Holel Havana, nu va functiona iluminatul public de la Non Stop pana la Motel Anda. Deconectare DelGazGrid
Timp de remediere aproximativ ora 22.⁰⁰

Şcolile din Targu Ocna intră de luni în scenariul galben, după două săptămâni în care toți copiii au mers la școală

Şcolile din Targu Ocna intră, de luni, în scenariul galben, după ce rata de incidenţă a cazurilor de coronavirus a depăşit pragul de 1 caz la mia de locuitori. În primele două săptămâni ale semestrului al doilea, școlile din oraș au fost în scenariul verde.

Odată cu trecerea în scenariul galben, luni, vor mai merge la cursuri doar preşcolarii, elevii din ciclul primar şi elevii din clasele terminale, a 8-a, a 12-a de liceu şi a 11-a de şcoală profesională.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on