14.10.2020, incepand cu ora 23:00, se va intrerupe furnizarea de apa potabila din rezervorul Tisesti in vederea executarii lucrarilor programate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Va informam ca in data de 14.10.2020, incepand cu ora 23:00, se va intrerupe furnizarea de apa potabila din rezervorul Tisesti in vederea executarii lucrarilor programate de inlocuire „vana Dn 600 si compensator din instalatia hidraulica” conform Planului de Investitii din Surse Proprii 2020.
Estimam durata executiei lucrarii de inlocuire a vanei si efectuarea probelor de rezistenta si etanseitate la presiune de 10 ore, revenirea la parametrii de furnizare a apei potabile facandu-se progresiv, in functie de umplerea rezervorului si a sistemului de distributie.


De aceasta oprire vor fi afectati consumatorii de pe urmatoarele strazi: Tisesti,Podul de Fier, Ioan Diaconescu, Neptun, Raducanu, Oituz, 1 Mai, Tudor Vladimirescu, Constans Dimonisie, Avram Iancu, Stefan Constantinescu, Vasile Alecsandri, Zorilor, Mihai Eminescu, Decebal, Visului, Ion Catina, Traian, Tabacari, Sublocotenent Comanescu, Salciilor, Pompei, Abator, Republicii, Nicolae Arbanas, Trotus, Crisan, Libertatii, Zimbrului, 9 Mai, Alexandru cel Bun, Locotenent Sion, Maior Rosita, Capitan Busila, Victoriei, Fundatura Costache Negri, Costache Negri, Aurel Vlaicu, Ion Creanga, Negru Voda, Verii, Garii, Gheorghe Donici, Petru Rares, Florilor, Vultur, Iernii, Cimitir, Poet Ion Gramada (partial) si cartier Tisesti.
Pentru intervalul de timp alocat lucrarilor de modernizare programate recomandăm consumatorilor să-şi asigure rezerve de apă.
Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, în anumite zone ale oraşului Targu Ocna să apară şi fenomenul de turbiditate (apă murdară).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on